Organisatie

2022-2023

Voorzitter                    Wessel Vos

Secretaris                    Ankie Thoolen

Penningmeester       Emma van Loon

De Contest kan natuurlijk niet bestaan zonder haar sponsoren. Hier heeft de commissie Acquisitie een essentiële rol in. Zoals de naam al zegt zijn zij het aanspreekpunt voor de sponsoren en benaderen zij nieuwe sponsoren. Zij communiceren met bedrijven en instanties over wat ze voor ons kunnen betekenen en wat wij voor hen hiertegenover kunnen stellen in de vorm van naamsbekendheid, logo’s op het promotiemateriaal e.d. Goede communicatie skills zijn een must voor een acquisitie-lid!

Commissieleden: Emma van Loon, Lieve Kamps en Alessandro Bubalo

De naamsbekendheid van de Contest wordt verzorgd door de commissie PR. Deze commissie maakt posters, flyers, promopraatjes- en filmpjes en houdt de website up-to-date. Ook hoort de social media hierbij, zoals onze Facebookpagina en Instagram. Dit is in samenwerking met de PromoCie van de medische studievereniging Pulse.

Commissieleden:  Mirthe van der Wees (PromoCie), Sterre(PromoCie),  Rianne (PromoCie),  Wessel Vos, Joris van Buul en Marijne Borgmans

 

De commissie Logistiek is verantwoordelijk voor de organisatie van de dag en alles wat daarbij komt kijken. Vóór de Contest zorgen ze o.a. voor de zaalhuur en de aankleding hiervan, evenals de catering en overnachting van deelnemers en coaches. Daarnaast maken zij de planning van de Contest in overleg met de Commissie Wedstrijd en bepalen de rolverdeling van de commissieleden voor deze dag. Zij houden gedurende de gehele dag het overzicht en sturen iedereen aan.

Commissieleden: Ankie Thoolen, Joris van Buul en Lisanne Lenders

Zonder vragen is er natuurlijk geen wedstrijd! Dit neemt deze commissie dan ook op zich. Ze bereiden de multiple choice vragen, blikdiagnoses, casuïstiek en praktijkopdrachten voor. De grote uitdaging is om de Contest elk jaar te vernieuwen. Dit gaat in overleg met specialisten om het hoge niveau en de correctheid van de vragen te bewaken. Ook zorgen ze ervoor dat de opdrachten gepresenteerd kunnen worden tijdens de Contest zelf en zijn ze verantwoordelijk voor de puntentelling.

Commissieleden: Wessel Vos, Marijne Borgmans, Imke Janssen