Sponsoren

Een evenement als de Rosalind Franklin Contest kan alleen georganiseerd worden met de financiële en materiële ondersteuning van sponsoren.

Afgelopen edities zijn, mede dankzij de sponsoren van dat jaar, een groot succes geworden. Gedetailleerde informatie over bezoekersaantallen van het evenement en het bereik van de website zijn op aanvraag beschikbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie over een samenwerking tussen uw bedrijf en de Rosalind Franklin Contest, dan kunt u contact opnemen via: rfc-acquisitie@maastrichtuniversity.nl

 

Huidige Sponsoren


Arts in Spé

Gezondheidsuniversiteit

De Gezondheidsuniversiteit is een initiatief van studenten in samenwerking met het Maastricht UMC+. Het doel is bevordering van het gezondheidsbewustzijn bij ‘gewone’ burgers. Dit willen we realiseren door op een leuke en interactieve manier mensen uit Maastricht en omgeving kennis te laten maken met de werking van het lichaam in ziekte en gezondheid. Als mensen meer weten over hun lichaam en welke factoren allemaal een rol spelen bij gezondheid en ziekte, worden zij zich meer bewust van hoe zij zelf kunnen bijdragen aan een gezonder leven. Studenten van Maastricht UMC+ organiseren het project en voorzien de deelnemers van informatie. Zo kunnen de studenten leren om medische onderwerpen duidelijk en laagdrempelig uit te leggen. Voor het Maastricht UMC+ is de Gezondheidsuniversiteit een goede manier om hun speerpunten op het gebied van zorg en onderzoek naar buiten te dragen.

Voor meer informatie:
https://www.gezondheidsuniversiteit.nl/

Alle rechten voorbehouden - Stichting Rosalind Franklin Contest - Contact