Inschrijven als publiek

Vanaf 1 maart zullen de inschrijvingen voor het publiek geopend worden!

https://pulse.clubit.nl/event/57

Wie kan zich inschrijven?
Alle geïnteresseerden zijn meer dan welkom! Om het voor iedereen spannend te houden en kans te maken op mooie prijzen, verdelen we het publiek in verschillende categorieën. Deze categorieën zijn:
– Bachelor jaar 1
– Bachelor jaar 2
– Bachelor jaar 3
– Masterstudenten/AKO/afgestudeerden (ANIOS, AIOS, specialisten)
– Leken/overige
Je zult dus bijvoorbeeld als jaar 1 Geneeskundestudent het opnemen tegen de andere 1e-jaars in het publiek, als leek neem je het op tegen andere leken, enzovoorts.

Wat kan ik van de dag verwachten?
Het gespecificeerde dagprogramma zal binnenkort beschikbaar zijn. Globaal zal ontvangst zijn vanaf 10.00 uur, met een kopje koffie/thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Ook krijgt u een goodiebag en worden de stemkastjes uitgedeeld. De contest zelf zal rond 11.30 uur geopend worden en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. Tussendoor zal ook in de pauze een lunch verzorgd worden. Na afloop van de contest zal de prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend een gezellige borrel.

Wat kost het?
De kosten voor de dag bedragen slechts €5,-. Bij inschrijving zal meteen gevraagd worden dit bedrag over te maken.

Kom je van buiten Maastricht?
Voor publiek van buiten Maastricht hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar bij het diner met de teams ’s avonds. Bij interesse neem dan even contact met ons op of er nog plekken beschikbaar zijn. De kosten hiervoor bedragen €15,-

Hier kan je inschrijven: https://pulse.clubit.nl/event/57

 

Inschrijven Teams

Let op! Onderstaand formulier is voor het inschrijven van het definitieve team. Hierbij zal ook meteen betaling van het inschrijfgeld gevraagd worden. Informatie over aanmelden voor de voorronde vind je onder het kopje ‘Uitleg aanmelding teams’.

Schrijf hier het team in voor de RF Contest 2017: https://pulse.clubit.nl/event/61

Alle rechten voorbehouden - Stichting Rosalind Franklin Contest - Contact